hannapavasson

Alla inlägg under augusti 2013

Av Hanna Pavasson - 13 augusti 2013 17:09

Hej hej!

Sitter just nu hos Emma och kollar på film med henne, Teddy och Elton;) idag så har jag inte gjort så mycket.... Duschat och och varit hos Emma:)

Har inte så mycket mer att skriva om, men jag skriver senare!:)

Av Hanna Pavasson - 12 augusti 2013 09:17

Hej hej:)
Ligger just nu i sängen och funderar på hur jag lättast ska komma upp utan att jag väcker min mamma... Det är jobbigt att sova i våningsäng och ligga överst... Särskilt när allting låter så fort man rör på sig....

Men nu ska jag gå upp och käka sen efter lunch så ska vi ENTLIGEN åka hem!!;):):):):):):)

Av Hanna Pavasson - 10 augusti 2013 12:27

Hej hej:)

Sitter nu och kokar pasta vatten:) ska käka pastasallad ikväll:) hittills idag så har jag löst melodikrysset och varit och köpt ägg:) men nu ska jag koka lite ägg också!:)

Skriver senare!

Av Hanna Pavasson - 10 augusti 2013 08:18

Hej hej:)
Sitter nu och lyssnar på "ring så spelar vi" :) samtidigt som jag ska äta lite frukost:) flingor och mjölk, macka med leverpastej samt det godast man kan äta till frukost enligt mig: STEKTA KANTARELLER!!!!;):):):) hur gott som helst!:)
Men nu ska jag njuta av min frukost!

Av Hanna Pavasson - 10 augusti 2013 06:41

Hej!

Ligger i sängen och har inte kunnat sov sen typ 06.00 pga att min mamma snarkar!!!! Visst hon snarkar för att hon är förkyld men ändå!!! Sjukt jobbigt för den människan som ligger i sängen över henne!!!

Men nu ska jag försöka sova lite till:)
Ha en bra lördag!

Av Hanna Pavasson - 9 augusti 2013 14:17

Hej hej:)
Nu sitter jag i solen vid sommarstugan och äter lite lunch:) har på vägen hit stannat i tibro och handlat på Ica och varit på en köttaffär:)
När vi va på Ica så skulle jag öppna ett 10 pack med pepsi och när jag fick upp det så trillade alla burkar ut på mig!!! I mitt ansikte!!! Och eftersom jag har så bra reflexer så skyddade jag mitt ansikte!!! Det blev till och med så att en burk började spruta!!
Men nu ska jag sola lite, så ha en bra dag!

Av Hanna Pavasson - 9 augusti 2013 10:51

Hej hej :)

Just nu sitter jag och äter frukost
Samtidigt som min kära moder tjatar
På mig, vi ska åka till sommarstugan
Och hon stressar, som vanligt! Hon är orolig över att jag inte kommer bli klar i tid ( halv 12) men som vanligt så kommer jag vara klar först!

Men nu ska jag käka, men jag skriver senare! Ha en bra Fredag!;)

Av Hanna Pavasson - 8 augusti 2013 20:53


Hej hej:)

 

nu var det sjukt längesen jag bloggade... tror att det var typ 3 veckor sen.. men jag har inte orkat eller haft så mycket tid... iallafall, sen jag bloggade sist så har jag slutat jobba:) känade sjukt bra på att vara feriepraktikant:) och så har jag varit i sommarstugan med mamma, mormor, Min morbror (Björn) och min kusin (August).

 

Idag så har jag varit med Emma och vi bakade muffins och chillade lite:) vid typ halv 8 så drog jag hem och käkade lite och efter det så har jag bara kollat på "how i met you´re mother":) och just nu så sitter jag och äter lite nektarin bitar:)

 

imorgon ska jag och mamma åka till sommarstugan igen och va där tills måndag... får se om jag överlever 3 dagar utan att duscha... det går säkert bra, eftersom jag kan bada i vättern:) sjukt fint vatten är det där och väldigt fin strand:)

 

men nu ska jag spela lite sims och sen ska jag sova:) skriver imorgon!:) förresten alla som har twitter kan väl följa mig! @pavasson och på instagram så heter jag @hannapavasson

Så se till att följa mig!! jag lovar att jag följer tillbaka:)

 

 

Presentation


Hej och välkomna till min blogg:) Jag heter Hanna och är 17 år och jag kommer att blogga om allt som händer i mitt liv:) När du ändå kikar in så kan du ju lämna en kommentar och trycka på gilla knappen:)

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Vad borde jag blogga mer om i min blogg?:)
 Mode:)
 videoinlägg:)
 hissa&dissa :)
 Jag tipsar:)
 något annat, kommentera:)
 mer bilder:)
 mer inlägg:)
 berättelser:)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken!:)

PEOPLE:D


Ovido - Quiz & Flashcards